Horeca Kassa

met of zonder Blackbox

Cloudkassa Horeca

De technologie staat niet stil – waar een kassasysteem vroeger maar beperkte mogelijkheden had, zijn de mogelijkheden momenteel flink uitgebreid. De voordelige prijs en talrijke functionaliteiten van moderne tablets, zorgen ervoor dat deze toestellen uitermate geschikt voor gebruik als kassa.
Met een krachtige cloudbased App bekomt u alle functionaliteiten van een moderne kassa plus nog heel wat andere voordelen dankzij de cloud functionaliteit. Bijvoorbeeld een goed “check-in/out” systeem voor uw personeel, uitgebreide controle op de kassa’s en een gecentraliseerd systeem voor het ingeven van de producten en prijzen.
De cloudkassa kan uiteraard ook gebruikt worden voor meerdere filialen. De uitgebreide rapportage zorgt voor een duidelijk overzicht van best renderend product/categorie/ober/tafel.

Geregistreerde kassa

Sedert 2015 is er een blackbox verplichting in de horeca. Onze cloudkassa is 100% GKS.

Mobiel gebruik

Een bestelling direct aan tafel kunnen ingeven samen met de klant heeft veel voordelen, de keuzes zoals bakwijze en saus worden direct vastgelegd.

Installatie en setup

Een nieuwe kassa wordt door onze diensten voorbereid met uw menukaart en tafelplan, daarna volgt de installatie ter plaatse.

Duidelijke rapportage

Alle gegevens die worden ingegeven in de kassa, worden gebruikt om nuttige en heldere rapporten mee te presenteren.

Cloud App

Met de cloud-gebaseerde kassa software beschikt u steeds over een up-to-date systeem. U hoeft zelf geen backup’s te maken.

Support 24/7

Een goede ondersteuning 24/7 met snelle reactietijd  is uiterst belangrijk om de continuiteit niet in gedrang te brengen.

horeca kassa

Efficient werken zorgt voor een stijgende omzet.

Vermijd wachttijden

Als een bestelling snel kan verwerkt worden zorgt dit niet alleen voor een goede ervaring voor uw klanten klanten, maar is dit ook positief voor de omzet en de werkomstandigheden van het personeel.

horeca kassa
horeca kassa

Minimaliseer verkeerde orders

Foutieve orders zijn altijd te vermijden, de klant wordt er niet blij van en voor de zaak is het een verliespost. Een moderne kassa biedt hier veel hulpmiddelen om dit zoveel mogelijk te beperken. Bijv. bij de invoer van een steak moet er altijd een bakwijze gekozen worden.

Behoudt uw klanten

Een bestelling kan aan een klant gekoppeld worden, zo kan een klantenhistoriek bijgehouden worden. Zo wordt het heel eenvoudig als een klant vraagt naar dezelfde wijn als vorige week.
Ook een klantenkaart of een automatische reductiebon voor een volgend bezoek is eenvoudig in te stellen.
Tevreden klanten vragen naar cadeaubonnen, die kunnen in de kassa app worden aangemaakt.

Een kassa met goede software wordt al snel een onmisbaar instrument

Testimonials & Tevreden klanten

Onze kassa zouden we niet meer kunnen missen, de dagelijkse werking loopt er immers een stuk vlotter door. Ook hebben telkens een mooi overzicht van de verkoopcijfers die we gewoon bij ons thuis kunnen opvragen vanuit de cloud.

Dimitri VS.  @ De broodmand

Onze zaak is niet zo groot dus is het een voordeel dat de compacte tablet heel weinig plaats in beslag neemt. We kunnen elke tafel zowel binnen als buiten mooi opvolgen en de bestellingen komen automatisch op de keuken en bar printer terecht.

Nele VK, zaakvoerder @ Eethuis Nomi

In het seizoen hebben we een groot terras met diverse obers die elk een mobiel toestellen hebben om zo heel efficiënt de orders te kunnen verwerken. Ze kunnen meerdere tafels per keer opnemen en de bestelling staat reeds klaar als ze terug binnenkomen.

Leo D, zaakvoerder @ Bistro Ocean

Wist u dat al?

Paperless Kitchen

Paperless Kitchen

Wist u dat er ook met touch schermen kan gewerkt worden in de keuken of aan de bar van uw horecazaak? Een keukenscherm biedt heel wat voordelen tov. traditionele keukenprinters. Alle communicatie verloopt via het overzichtelijk scherm, geen verloren bonnetjes meer. Maar vooral, er is ook een feedback vanuit de keuken naar het zaalpersoneel.

Lees meer
Kassa Premium Support

Kassa Premium Support

Problemen met uw kassa zijn nooit aangenaam en komen altijd op het verkeerde moment. Bij cloudkassa.be bieden we onze klanten een prefecte service. Onze Premium support overeenkomst houdt met alles rekening, desgewenst kan u dag en nacht iemand bereiken die op de hoogte is van uw installatie. Een defect tijdens een druk weekend kan flinke gevolgen hebben, bekijk hoe wij dit aanpakken.

Lees meer
Apple stopt productie iPod Touch

Apple stopt productie iPod Touch

Op 10 mei 2022 kondigde Apple aan dat ze stoppen met de productie van de iPod. De eerste iPod dateert van 2001 en was vooral een muziek speler die kwam concurreren met andere mp3 spelers. Er volgde ook een iPod Nano en iPod Shuffle en als laatste, en enigste iPod...

Lees meer