RETAIL Kassa

met of zonder SCANNER

Cloudkassa Retail

De technologie staat niet stil – waar een kassasysteem vroeger maar beperkte mogelijkheden had, zijn de mogelijkheden momenteel flink uitgebreid. De voordelige prijs en talrijke functionaliteiten van moderne kassa toestellen, zorgen ervoor dat deze uitermate geschikt voor gebruik als kassa.
Met een krachtige cloudbased App bekomt u alle functionaliteiten van een moderne kassa plus nog heel wat andere voordelen dankzij de cloud functionaliteit. Bijvoorbeeld een goed “check-in/out” systeem voor uw personeel, uitgebreide controle op de kassa’s en een gecentraliseerd systeem voor het ingeven van de producten en prijzen.
De cloudkassa kan uiteraard ook gebruikt worden voor meerdere filialen. De uitgebreide rapportage zorgt voor een duidelijk overzicht van best renderend product/categorie/kleur/maat/gewicht.

Verkoop per gewicht

Chocolade, snoep, fruit en groenten zijn specifieke producten per gewicht worden verkocht. Uiteraard is het mogelijk om de cloudkassa uit te breiden met een geijkte weegschaal.

Cloud App

Met de cloud-gebaseerde kassa software beschikt u steeds over een up-to-date systeem. U hoeft zelf geen backup’s te maken.

Installatie en setup

Een nieuwe kassa wordt door onze diensten voorbereid met uw menukaart en tafelplan, daarna volgt de installatie ter plaatse.

Duidelijke rapportage

Alle gegevens die worden ingegeven in de kassa, worden gebruikt om nuttige en heldere rapporten mee te presenteren.

Product varianten

Producten bestaan in veel varianten, kleuren en maten kunnen beheren is voor elke kledingzaak een must.

Premium Support

Een goede ondersteuning en bereikbaarheid is alles. Een snelle reactietijd  is uiterst belangrijk om de continuiteit niet in gedrang te brengen.

horeca kassa

Geschikt voor de meeste detailzaken en beauty sector

bakkerij-toonbank

Bakkerij

Groot of klein, met of zonder weegschaal.

bakkerij-toonbank

Fruit & Groenten

Verkoop per gewicht of manuele ingave, het kan zonder moeite

bakkerij-toonbank

Slager

In een slagerij passeren bijna alle producten via de weegschaal. Een snelle en correcte werking is hier heel belangrijk.

kapper

Kapperszaak

De historiek per klant gemakkelijk kunnen raadplegen is een must in een kapperszaak.

kapper

Kaashandel

Ook in een kaaashandel wordt veel per gewicht verkocht. Ook productlabels zelf kunnen afdrukken is een verieste.

chocoladezaak

Chocolade & Snoep

Produicten inscannen of per gewicht verwerken is zo gebeurd. Klantenkaart bijhouden of fidelity korting is steeds mogelijk.

Efficient werken zorgt voor een stijgende omzet.

Vermijd wachttijden

Als een bestelling snel kan verwerkt worden zorgt dit niet alleen voor een goede ervaring voor uw klanten klanten, maar is dit ook positief voor de omzet en de werkomstandigheden van het personeel.

horeca kassa
barcode

Geen verkeerde tickets

Foutieve tickets zijn altijd te vermijden, de klant wordt er niet blij van en voor de zaak is het een verliespost. Een moderne kassa biedt hier veel hulpmiddelen om dit zoveel mogelijk te beperken. Bijv. door gebruik te maken van een barcode lezer.

Behoudt uw klanten

Een bestelling kan aan een klant gekoppeld worden, zo kan een klantenhistoriek bijgehouden worden. Zo wordt het heel eenvoudig als een klant vraagt naar hetzelfde product van vorige keer, of dezelfde maat.
Ook een klantenkaart of een automatische reductiebon voor een volgend bezoek is eenvoudig in te stellen.
Tevreden klanten vragen naar cadeaubonnen, die kunnen in de kassa app worden aangemaakt en beheerd.

cloudkassa-retail

Een kassa met goede software wordt al snel een onmisbaar instrument

Testimonials & Tevreden klanten

Met onze nieuwe kassa hebben we uiteindelijk een mooi overzicht van onze verkoop aantallen per seizoen, waardoor we onze aankoop konden optimaliseren.

Sebastiaan  @ Flexitar LV

De meeste van onze producten worden per gewicht verkocht. Met meerdere verkopers is het belangrijk dat alles snel kan verwerkt worden, we zijn heel tevreden van onze nieuwe kassa

Bart J., zaakvoerder @ Huis Freo

Zondag voormiddag is traditioneel een heel druk moment in de bakkerij. Maar onze snelle kassa heeft daar geen probleem, een ticket kan ook in wacht gezet worden zodat een andere verkoper kan afrekenen.

Martine D, zaakvoerder @ Bakkerij Gusto

Wist u dat al?

Paperless Kitchen

Paperless Kitchen

Wist u dat er ook met touch schermen kan gewerkt worden in de keuken of aan de bar van uw horecazaak? Een keukenscherm biedt heel wat voordelen tov. traditionele keukenprinters. Alle communicatie verloopt via het overzichtelijk scherm, geen verloren bonnetjes meer. Maar vooral, er is ook een feedback vanuit de keuken naar het zaalpersoneel.

Lees meer
Kassa Premium Support

Kassa Premium Support

Problemen met uw kassa zijn nooit aangenaam en komen altijd op het verkeerde moment. Bij cloudkassa.be bieden we onze klanten een prefecte service. Onze Premium support overeenkomst houdt met alles rekening, desgewenst kan u dag en nacht iemand bereiken die op de hoogte is van uw installatie. Een defect tijdens een druk weekend kan flinke gevolgen hebben, bekijk hoe wij dit aanpakken.

Lees meer
Apple stopt productie iPod Touch

Apple stopt productie iPod Touch

Op 10 mei 2022 kondigde Apple aan dat ze stoppen met de productie van de iPod. De eerste iPod dateert van 2001 en was vooral een muziek speler die kwam concurreren met andere mp3 spelers. Er volgde ook een iPod Nano en iPod Shuffle en als laatste, en enigste iPod...

Lees meer