Een professionele W-Fi in uw zaak

Wi-Fi Pro

Als u met mobiele toestellen in uw zaak werkt, om een bestelling direct bij de klant te maken, dan is een goede en snelle Wi-Fi heel belangrijk.
In horecazaken wordt er meer en meer met mobiele kassa’s gewerkt, de kelners kunnen direct aan tafel of op terras de orders ingeven en meteen doorsturen naar de bar en keuken. Dit betekent en stuk efficiënter werken en een betere klant ervaring. Maar hiervoor moet er in de zaak wel een goede Wi-Fi zijn zodat de orders steeds goed doorkomen en een betrouwbaar werking verzekerd is.

Ook in een retailzaak wordt er met mobiele apparaten gewerkt voor inventarisatie of productbeheer.

Zeker bij een grotere zaak, waar er meerdere ruimtes of verdiepingen zijn, eventueel aangevuld met een terras of tuin, dan volstaat de Wi-Fi van de standaard modemrouter niet.
In zo’n geval zijn er meerdere Wi-Fi toegangspunten (access points) noodzakelijk om overal een goede Wi-Fi dekking te voorzien. De toegangspunten kunnen aan de muur of het plafond bevestigd worden, voor buiten bestaan er weerstbestendigde varianten.

omada-logo
unifi
catering-typology-small

cloudkassa.be & Lingier Computers BV

Tevreden klanten

Jaar actief

Bereikbaar

Bent u uitbater van een restaurant, brasserie, bistro, frituur, Catering, Pop-up of broodjeszaak met bediening? Dan hebt u een geregistreerd kassa systeem nodig in uw horeca zaak.

Bekijk dan zeker deze mogelijkheden: dankzij onze jaren lange ervaring in de computerbranche en de recente ontwikkelingen waarbij de hardware steeds maar meer biedt voor minder geld, kunnen we een heel performant kassasysteem voorstellen met touchscherm en geschikt voor mobiel gebruik. Het systeem beschikt ook over een zeer goede rapportage-functie die u zeer veel meerwaarde biedt!

geregistreerde kassa

Vraag een offerte