Peterschap

Er is geen betere reclame dan tevreden klanten die hun goede ervaringen delen met hun kennissen en vrienden. Bij cloudkassa.be streven we naar een 100% klant-tevredenheid. Dit begint al met een goed analyse vooraf, wat heeft de klant precies nodig? Een kassa vandaag is totaal niet meer te vergelijken met een kassa van pakweg 15 jaar geleden. De mogelijkheden zijn flink uitgebreid, dus een goede keuze is heel belangrijk. Maar eens van start gegaan met de kassa is een goede opvolging en support ook van groot belang. Met die manier van werken hebben we veel tevreden klanten opgebouwd, die graag onze kassasystemen aanbevelen.

Bent u zelf ook al klant en hebt u een vriend of kennis die een nieuwe zaak start, of een nieuw kassasysteem kan gebruiken?
Maak dan gebruik van onze peterschap mogelijkheid.

Zowel de peter als de nieuwe klant genieten dan van een voordeel. Bij elk geslaagde peterschap, ontvangen zowel de peter als de nieuwe klant een beloning. Die bestaat uit 2 maanden gratis gebruik van de cloudkassa software.

Voor alle duidelijkheid: behalve eventjes de kennis of vriend informeren, wordt van de peter niets meer verlangd. Bij een geslaagd peterschap wordt de peter bij aanvang hiervan op de hoogte gesteld.

Vul het peterschap formulier in, om een nieuw aanvraag te starten.

Gebruik dit formulier in overleg met uw kennis of vriend en geniet beiden van een mooie beloning.
(Bij meerdere aanvragen voor dezelfde prospect wordt de eerste in behandeling genomen. Het aantal aanvragen per peter is onbeperkt, ze blijven 6 maanden geldig. Aanvragen voor lopende offertes of gerealiseerde projecten worden niet aanvaard. Het gratis gebruik van de cloudkassa software voor de peter kan deze van de prospect niet overtreffen.)


We verwerken uw gegevens conform de privacywetgeving die op 25 mei 2018 in voege kwam. Lees onze privacyverklaring.