Cloudkassa Blog

Bekijk de recentste publicaties en nieuwsberichten op de blog van cloudkassa.be
Ontdek nieuwe toepassingen en mogelijkheden van het kassasysteem voor zowel horeca & retail. Of selecteer direct een categorie:

blog
QR-orders op terras of popup

QR-orders op terras of popup

Veel horecazaken zijn tevergeefs op zoek naar extra personeel of flexi’s. Maar hebt u ook al eens gedacht aan het gebruik van QR-orders?
Met QR-orders kunnen uw klanten zélf hun bestelling plaatsen, zonder dat ze moeten wachten tot een kelner aan tafel komt. De bezoeker scant met zijn smartphone een unieke QR barcode en komt zo op de online menukaart terecht met foto’s en prijzen.

Lees meer
Pakket Ontbijt & Lunch, nieuwe kassa

Pakket Ontbijt & Lunch, nieuwe kassa

Bij ontbijt- & lunchzaak Pakket te Rekkem werd onlangs het kassasysteem vernieuwd. Het bestaande systeem was nochtans maar enkele jaren oud, maar had teveel beperkingen voor een vlotte werking. Deze zaak heeft naast hun eetgelegenheid binnen en buiten op het...

Lees meer
De Broodmand mobiele kassa

De Broodmand mobiele kassa

Met aankomend terras-seizoen in zicht, besliste De Broodmand uit Westende onlangs om ook een mobiele kassa in te zetten voor het gebruik op hun terras. Ze kozen voor een 3-in-1 betaalterminal waarmee ze ook bestellingen kunnen verwerken.

Lees meer
Nieuwe kassa voor Soepbar Kroeton

Nieuwe kassa voor Soepbar Kroeton

Soepbar Kroeton uit Torhout bestelde onlangs een nieuwe kassa bij cloudkassa.be. Hun oud systeem was dringend aan vervanging toe en een kassa met meer mogelijkheden was ook een noodzaak geworden. Er was ook een behoefte aan een ingebouwde facturatie mogelijkheid en een voorziening om op afstand de gegevens te kunnen raadplegen en wijzigen.

Lees meer
Paperless Kitchen

Paperless Kitchen

Wist u dat er ook met touch schermen kan gewerkt worden in de keuken of aan de bar van uw horecazaak? Een keukenscherm biedt heel wat voordelen tov. traditionele keukenprinters. Alle communicatie verloopt via het overzichtelijk scherm, geen verloren bonnetjes meer. Maar vooral, er is ook een feedback vanuit de keuken naar het zaalpersoneel.

Lees meer
Kassa Premium Support

Kassa Premium Support

Problemen met uw kassa zijn nooit aangenaam en komen altijd op het verkeerde moment. Bij cloudkassa.be bieden we onze klanten een prefecte service. Onze Premium support overeenkomst houdt met alles rekening, desgewenst kan u dag en nacht iemand bereiken die op de hoogte is van uw installatie. Een defect tijdens een druk weekend kan flinke gevolgen hebben, bekijk hoe wij dit aanpakken.

Lees meer
Geldlade

Geldlade

Met een gekoppelde geldlade maakt u het gebruik van een kassa een stuk veiliger. Deze robuuste lade zal enkel opengaan als er een verrichting uitgevoerd die cash betaald wordt. De lade is voorzien van 4 vakken voor briefjes en 8 vakken voor munten.

Lees meer

Abonneer u op cloudkassa blog!

Wil u regelmatig gelijkaardige blog berichten ontvangen in uw mailbox? Vul dan vandaag nog uw gegevens in. Terug uitschrijven of uw gegevens aanpassen is steeds mogelijk.

We verwerken uw gegevens conform de privacywetgeving die op 25 mei 2018 in voege kwam. Lees onze privacyverklaring.

Bekijk alle mogelijkheden van een cloudkassa voor horeca toepassingen.

blog

Bekijk alle mogelijkheden van een cloudkassa voor horeca toepassingen.

blog