iPad Kassa

Een ipad kassa is eenvoudig in gebruik. Een tablet als kassa gebruiken in uw horeca zaak verhoogd het rendement aanzienlijk. Een ipad heeft een accu, is zowel licht als compact en neemt heel weinig plaats in beslag.
Dankzij een krachtige cloud app kan een ipad perfect als volwaardig kassa systeem worden ingezet. De ipad is via wi-fi aan het lokaal netwerk verbonden, wat een volledige draadloze werking inhoud. Hierdoor wordt een bestelling opnemen direct aan tafel of op terras, wel heel eenvoudig én betaalbaar.

In ditzelfde netwerk zijn ook bar- en keukenprinter aangesloten. Dankzij deze netwerk technologie is het ipad kassa systeem heel veelzijdig en uiterst stabiel.

De meeste horeca zaken hebben ook een blackbox (FDM) verplichting. De blackbox, of FDM zoals die officieel heet, wordt bij cloudkassa in het netwerk opgenomen en niet direct op de kassa aangesloten. De FDM kan dus ergens in een technische ruimte geplaatst worden uit het zicht. Enkel een ipad en een printer volstaan om af te rekenen met een klant. De ipad kassa heeft geen slordige kabels die de inrichting van uw zaak verstoren.

ipad-tablet-kassa-mobiel

8 redenen om te kiezen voor een ipad kassa

Bestellingen snel ingeven dankzij het kwalitatief superieure touchscreen van de iPad kassa

De toetsen met producten zijn eenvoudig zelf instelbaar, verdeelt over diverse pagina’s van de cloudkassa software

Enkel een tablet volstaat, een extra computer is niet vereist

Afdruk van bonnetje met aanpasbare layout op meerdere printers van de cloudkassa

Alle ingave apparaten zijn gekoppeld via een hoogwaardige Wi-Fi installatie, geen bekabeling

Gebruik van extra apparaten om per kelner bestellingen te noteren

Afdruk van bonnetjes en tickets mogelijk op meerdere printers of gebruik een keukenscherm

Uitgebreide rapportage via de cloud manager, alle details van de verkopen tot jaren terug

iPad Kassa Horeca

De technologie staat niet stil – waar een kassasysteem vroeger in principe niets meer was dan een uitgebreide telmachine, is momenteel de situatie flink veranderd. Door de goedkope prijs en uitgebreide functionaliteit van moderne tablets, worden deze toestellen voor veel meer gebruikt dan enkel privé gebruik. Met een krachtige cloudbased App bekomt u alle functionaliteiten van een moderne kassa plus nog heel wat andere voordelen dankzij de cloud functionaliteit. Zo kunt u bij de cloudkassa rekenen op een eenvoudig “check-in” systeem voor uw personeel, uitgebreide controle op de kassa’s en een gecentraliseerd systeem voor de ingave van uw producten. Ons systeem kan uiteraard ook gebruikt worden voor multi-filiaal. Via de meerdere rapporten bekomt u een duidelijk overzicht van de best renderende artikelen/personeelsleden.

ipad kassa

iPad Kassa voor uw zaak?

Wat voor zaak u uitbaat, een restaurant, bistro, brasserie, koffiebar, broodjeszaak of frituur heeft, het maakt niet uit. Ons ipad kassa systeem kan perfect afgestemd worden op het gebruik in uw zaak. Bij veel andere systemen is dat wel eens andersom.

ipad kassa

Restaurant

De werking in een restaurant is niet te vergelijken me de manier van werken in pakweg een broodjeszaak. De kelners moet bij de bestelling van een menu de voorkeuren van de klant, zoals bakwijze en sauskeuze goed kunnen verwerken. Zodat deze ook goed doorkomen aan de bar en keuken. Veelal wordt er als hoofdschotel een keuze gelaten tussen een vlees- of visgerecht, of is er ook een dessertkeuze. Niets is immers vervelender om dit achteraf alsnog te moeten gaan vragen aan tafel. Mogelijks heeft de klant specifieke wensen omtrent allergieën of willen ze uitsluitend vegan eten.

Maar geen vrees deze diverse opties kunnen al of niet als verplicht worden ingesteld op onze cloudkassa, zodat een minder ervaren kelner ze niet over het hoofd kan zien. Ook het is steeds mogelijk om een extra tekst manueel in te geven en door te sturen.
Het is steeds mogelijk voor zowel het zaal personeel of de keuken, om status van een tafel te volgen:

  • het hoofdgerecht mag komen
  • verplaatsen of samenvoegen van tafels
  • ruime tijd verstreken tussen orders
  • voorlopige rekening bezorgen
  • tussensaldo bekijken

Afrekenen

Wanneer de klant de rekening vraagt wordt er in een bistro of restaurant veelal gewerkt met een proforma of voorlopige rekening. De klant ziet deze dan na en  gaat vervolgens over tot betaling. Een correctie is steeds mogelijk. Bij het afrekenen komt het regelmatig voor dat de klanten vragen om een gespliste rekening. Ze willen dan elk hun deel betalen van de bestelling betalen. Om dit te vermijden wordt er op sommige menukaarten een melding gemaakt van “1 tafel = 1 rekening”. Maar dit wordt al snel als klant onvriendelijk beschouwd en is ook overbodig. Onze cloudkassa kan een rekening splitsen naar elke klant zijn wens, zonder de minste moeite.

In een broodjeszaak of frituur ligt de nadruk meer op take-away orders. Hier is er dan een andere btw tarief van toepassing. Er kan een nieuwe bestelling gestart worden zonder dat de lopende bestelling daarvoor dient afgesloten te zijn. Dit is heel handig wanneer meerdere personen dezelfde kassa bedienen.

broodjeszaak-kassa