Support

Voor een continu werking van uw kassa is het heel belangrijk dat u kan terugvallen op een goede support, die dan liefst ook bereikbaar is buiten de normale werkuren en in het weekend. Zeker bij een horecazaak is het net op die momenten dat de kassa het meest gebruikt wordt! Zelfs al is uw zaak met de beste en duurste kassa uitgerust, problemen zijn nooit volledig uit te sluiten. Zowel met de software als de hardware kan er al eens iets misgaan. Ook door externe factoren kan er een plotse onderbreking ontstaan. 

Stel u voor dat u net vóór een lang weekend, in het seizoen, zonder kassa valt. Uw organisatie zal hierdoor flink verstoord geraken; met de nodige extra kosten of omzetderving als gevolg.
Bij cloudkassa.be beseffen we dit maar al te goed en voorzien hiervoor onze service overeenkomst ‘Kassa Premium Support’. Met een forfaitaire kost bent u verzekerd van een supportdienst die vlot bereikbaar is, op de hoogte is van uw dossier en snelle interventies voorziet. Voor Kassa Premium Support voorzien we verschillende formules qua bereikbaarheid, een passende oplossing voor uw zaak of werkwijze zit er zeker bij.

Support is mogelijk via:

 • Telefoon
 • E-mail
 • Remote
 • Onsite

 

 

support
10 Voordelen van een SLA overeenkomst

Een SLA (Service Level Agreement) is een afspraak tussen een serviceprovider en een klant over de kwaliteit en beschikbaarheid van de aangeboden service. Hier zijn 10 voordelen van een SLA-overeenkomst:

 1. Duidelijkheid: Een SLA biedt duidelijkheid over de verwachtingen en prestatie-indicatoren voor de service die wordt geleverd.
 2. Betrouwbaarheid: Een SLA stelt de serviceprovider verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en prestatie van de service en garandeert de klant een bepaald niveau van betrouwbaarheid.
 3. Kwaliteitsborging: Een SLA zorgt ervoor dat de service die wordt geleverd aan bepaalde kwaliteitsstandaarden voldoet.
 4. Voorspelbaarheid: Een SLA stelt de klant in staat om de prestaties van de service te voorspellen en te bewaken, waardoor ze beter voorbereid zijn op eventuele problemen.
 5. Probleemoplossing: Een SLA biedt een duidelijke aanpak voor het oplossen van problemen met de service, waardoor het proces efficiënter en effectiever wordt.
 6. Flexibiliteit: Een SLA kan worden aangepast aan de veranderende behoeften van de klant, waardoor ze flexibeler en beter afgestemd zijn op de specifieke vereisten van de klant.
 7. Prestatie-inzicht: Een SLA biedt inzicht in de prestaties van de service, waardoor de klant beter geïnformeerde beslissingen kan nemen over de kwaliteit en beschikbaarheid van de service.
 8. Kostenbeheersing: Een SLA stelt de klant in staat om de kosten van de service te begrijpen en beter te beheersen, waardoor ze beter in staat zijn om de kosten-baten van de service te beoordelen.
 9. Proactieve communicatie: Een SLA bevat afspraken over proactieve communicatie tussen de serviceprovider en de klant, waardoor ze samen problemen kunnen identificeren en oplossen voordat ze uit de hand lopen.
 10. Vertrouwen: Een SLA bouwt vertrouwen op tussen de serviceprovider en de klant, waardoor ze samen beter in staat zijn om de service te leveren die voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Telefoon

059365002

E-mail

support@cloudkassa.be

Remote

download
support client

Onsite

Creëer een Ticket

Download de

support

support client volgens uw systeem:

Gebruik onderstaand formulier om een support ticket aan te maken.


support

Support overeenkomst

Mogelijks is er nu geen support overeenkomst voorzien bij uw huidig kassasysteem? En is het ook niet geweten wie er eventuele problemen gaat oplossen wanneer deze zich zullen voordoen? Dit is een vrij riskante situatie, in het geval van een ernstige storing zal uw kassa niet snel terug bruikbaar zijn. Mogelijks is de kassa intussen zelf te oud om nog aan een redelijk prijs hersteld te worden. In dit geval zit u dagen, of misschien wel méér dan een week zonder kassa!
Onze adviseurs bekijken graag, samen met uw en een kopje koffie, de actuele situatie en maken een passend voorstel zodat u met een gerust gemoed met uw kassasysteem kan verder werken.