Uw zaak in de Gault & Millau gids?

door | 17/12/2021 | Algemeen, Horeca | 0 Reacties

Traditioneel wordt in het najaar tijdens Horeca Expo Gent de nieuwe Gault & Millau gids voorgesteld. De laatste 2 jaar werd dit onder invloed van Covid maatregelen, echter herleid tot een digitale voorstelling.
Deze papieren horeca gids, met een oplage van zo’n 30000 exemplaren, weet zich ondanks de vele concurrentie van online reviewsites, behoorlijk in stand te houden. Gault & Millau kan immers terugblikken op een jarenlange traditie.
Na een aantal jaren recensies te schrijven in losse columns, starten in 1969 de Franse journalisten Henri Gault en Christian Millau met een tijdschrift die enkel jaren later omgevormd werd tot een jaarlijkse uitgave. In 2004 werden de beoordelingen voor restaurants in België, Nederland en Luxemburg verzameld in een aparte uitgave. Sinds 2008 is dit een uitgave voor België en Luxemburg geworden. Intussen heeft Gault & Millau een lokale afdeling in zo’n 16-tal landen.

Uiteraard is een erkenning als ‘Chef van het jaar’ of één van de andere titels die toegekend worden, een mooi aanvulling op het palmares van een horeca uitbater. Ongetwijfeld zorgt dit wel voor extra belangstelling bij een goed scorende zaak. Maar als u elke dag het ‘volzet’ bordje zal kunnen uithangen in de maanden die volgen na de erkenning, is nog maar de vraag.
Uiteraard zijn er nog andere gidsen zoals de Michelin gids en tal van online review portalen, zoals Tripadvisor, maar ook Facebook en Google hebben goedbezochte review secties.
Maar het is vooral het totaalplaatje die moet kloppen en vooral ook moet blijven kloppen! Veelal wordt er naar een hoogtepunt gewerkt om vanaf daar geleidelijk aan terug omlaag te zakken. Voor een goede klantervaring is niet enkel de kwaliteit van de gepresenteerde schotel belangrijk, maar ook het onthaal, de omgeving, de bediening, de sfeer, ….. Verder speelt ook de prijs een rol en daarbij een duidelijk afrekening. Voor dit laatste kunnen we u alvast helpen met een cloudkassa voor horeca.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende artikels uit dezelfde categorie kunnen u mogelijks ook interesseren:

Uw zaak in de Gault & Millau gids?

door | 17/12/2021 | Algemeen, Horeca | 0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende artikels uit dezelfde categorie kunnen u mogelijks ook interesseren:

Nieuwe kassa software Eethuis In de Zwaan

Nieuwe kassa software Eethuis In de Zwaan

Eethuis In De Zwaan uit het Heuvelland was op zoek naar nieuwe kassa software om te gebruiken op hun ipad kassasysteem. Een vereiste hierbij was een vrije keuze van betaalterminal

Betaalterminals, vermijd een vendor lock-in!

Betaalterminals, vermijd een vendor lock-in!

Elektronische betalingen zijn niet meer weg te denken, iedere zaak is ook verplicht om het aan te bieden. Een belangrijk gegeven hierbij is dat de transactiekosten niet onnodig oplopen en dat u zelf kan beslissen welke terminal u gebruikt.

QR-orders op terras of popup

QR-orders op terras of popup

Veel horecazaken zijn tevergeefs op zoek naar extra personeel of flexi’s. Maar hebt u ook al eens gedacht aan het gebruik van QR-orders?
Met QR-orders kunnen uw klanten zélf hun bestelling plaatsen, zonder dat ze moeten wachten tot een kelner aan tafel komt. De bezoeker scant met zijn smartphone een unieke QR barcode en komt zo op de online menukaart terecht met foto’s en prijzen.

Pakket Ontbijt & Lunch, nieuwe kassa

Pakket Ontbijt & Lunch, nieuwe kassa

Bij ontbijt- & lunchzaak Pakket te Rekkem werd onlangs het kassasysteem vernieuwd. Het bestaande systeem was nochtans maar enkele jaren oud, maar had teveel beperkingen voor een vlotte werking. Deze zaak heeft naast hun eetgelegenheid binnen en buiten op het...

De Broodmand mobiele kassa

De Broodmand mobiele kassa

Met aankomend terras-seizoen in zicht, besliste De Broodmand uit Westende onlangs om ook een mobiele kassa in te zetten voor het gebruik op hun terras. Ze kozen voor een 3-in-1 betaalterminal waarmee ze ook bestellingen kunnen verwerken.

Nieuwe kassa voor Soepbar Kroeton

Nieuwe kassa voor Soepbar Kroeton

Soepbar Kroeton uit Torhout bestelde onlangs een nieuwe kassa bij cloudkassa.be. Hun oud systeem was dringend aan vervanging toe en een kassa met meer mogelijkheden was ook een noodzaak geworden. Er was ook een behoefte aan een ingebouwde facturatie mogelijkheid en een voorziening om op afstand de gegevens te kunnen raadplegen en wijzigen.

Wi-Fi setup Restaurant Hotel Internos

Wi-Fi setup Restaurant Hotel Internos

Professionele Wi-Fi 6 installatie voor Restaurant Hotel Internos, De HaanKlant profiel Uitbating: Restaurant Hotel Internos Locatie: De Haan, België Sector: Horeca Capaciteit:  24 tafels en 18 kamersToegepaste producten Er werd geopteerd om netwerken producten uit de...

Paperless Kitchen

Paperless Kitchen

Wist u dat er ook met touch schermen kan gewerkt worden in de keuken of aan de bar van uw horecazaak? Een keukenscherm biedt heel wat voordelen tov. traditionele keukenprinters. Alle communicatie verloopt via het overzichtelijk scherm, geen verloren bonnetjes meer. Maar vooral, er is ook een feedback vanuit de keuken naar het zaalpersoneel.

Kassa Premium Support

Kassa Premium Support

Problemen met uw kassa zijn nooit aangenaam en komen altijd op het verkeerde moment. Bij cloudkassa.be bieden we onze klanten een prefecte service. Onze Premium support overeenkomst houdt met alles rekening, desgewenst kan u dag en nacht iemand bereiken die op de hoogte is van uw installatie. Een defect tijdens een druk weekend kan flinke gevolgen hebben, bekijk hoe wij dit aanpakken.

Apple stopt productie iPod Touch

Apple stopt productie iPod Touch

Op 10 mei 2022 kondigde Apple aan dat ze stoppen met de productie van de iPod. De eerste iPod dateert van 2001 en was vooral een muziek speler die kwam concurreren met andere mp3 spelers. Er volgde ook een iPod Nano en iPod Shuffle en als laatste, en enigste iPod...