Zomerbar ’t veldhoekske

door | 16/06/2024 | Installaties | 1 reactie

Zomerbar ’t Veldhoekske

De maand mei is traditioneel de maand dat de diverse Pop-ups hun voorbereidingen concretiseren.
Zomerbar ’t Veldhoekske, gelegen op het driehoekspunt Sijsele, Oedelem en Maldegem, besliste om een kassasysteem van cloudkassa.be te gebruiken. De zomerbar is landelijk gelegen in de Veldfhoekstraat 25, in deze straat passeren er ook 2 fietsroutes, dus de ideale stop voor een verfrissing of kleine hap.
Dankzij het mobiel 3-in-1 toestel kunnen de bestellingen direct aan tafel opgenomen worden. Daarna kan op het zelfde toestel een betaling verwerkt worden, het totaal bedrag komt automatisch in de betalings app tevoorschijn, zodat een foute invoer uitgesloten is. Uiteindelijk wordt op het mobiel kassa toestel ook het ticket afgedrukt.
Aan de bar zelf is er tweede, vaste kassa met een printer waarop ook alle werkbonnetjes worden afgedrukt.

 

mobile3in1next

Ben je in de buurt van zomerbar ’tveldhoekske, neem dan zeker eens plaats in de verzorgde tuin. Je kan er terecht van woensdag tot zondag, nog tot 15 september. In de weekdag vanaf 13h en in het weekend vanaf 11h.

Wil je zelf ook de mogelijkheden van een performant kassasysteem in jouw zaak weten? Neem dan zeker contact of vraag een offerte aan.

1 Reactie

  1. Leliaert Marleen

    Gisterenavond, vriendelijke ontvangst door de uitbaters, de hond en zelfs door de schapen. Gezellige verzorgde plek om te onthaasten!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende artikels uit dezelfde categorie kunnen u mogelijks ook interesseren:

Popup de Crème bolle

Popup de Crème bolle

In Oudenburg kan je vanaf 1 juni terug terecht in de zomerbar De Crème bolle.
Er werd een een aangepast kassasysteem geplaatst door cloudkassa.be

Nieuwe kassasoftware voor La Terrazza

Nieuwe kassasoftware voor La Terrazza

Onlangs is de gekende zaak La Terrazza in Westende overgestapt op nieuwe kassa software. Zoals de naam al verklapt, heeft deze zaak heel grote terrassen, de kelners kunnen met hun mobiele kassa een bestelling opnemen aan tafel en meteen ook doorsturen. Op die manier gaat er geen tijd verloren en is de klant snel bediend.

Tablet kassa bij Dunes

Tablet kassa bij Dunes

Recent hebben we bij cloudkassa,be de software van het kassasyteem van Dunes Knokke, volledig vernieuwd.Het vorig systeem beantwoorde niet meer aan de verwachting en er werd geopteerd om met andere kassa software te gaan werken. De bestaande ipad tablets en printers...

Au Bassin, nieuw kassasysteem

Au Bassin, nieuw kassasysteem

Recent werd een nieuwe kassasysteem geïnstalleerd in deze zeer ruime uitbating in hartje Brussel. In deze multi-floor omgeving werd gebruikt gemaakt van diverse tablets voor een vlotte verwerking van de bestellingen.

Nieuwe kassa software Eethuis In de Zwaan

Nieuwe kassa software Eethuis In de Zwaan

Eethuis In De Zwaan uit het Heuvelland was op zoek naar nieuwe kassa software om te gebruiken op hun ipad kassasysteem. Een vereiste hierbij was een vrije keuze van betaalterminal

Pakket Ontbijt & Lunch, nieuwe kassa

Pakket Ontbijt & Lunch, nieuwe kassa

Bij ontbijt- & lunchzaak Pakket te Rekkem werd onlangs het kassasysteem vernieuwd. Het bestaande systeem was nochtans maar enkele jaren oud, maar had teveel beperkingen voor een vlotte werking. Deze zaak heeft naast hun eetgelegenheid binnen en buiten op het...

De Broodmand mobiele kassa

De Broodmand mobiele kassa

Met aankomend terras-seizoen in zicht, besliste De Broodmand uit Westende onlangs om ook een mobiele kassa in te zetten voor het gebruik op hun terras. Ze kozen voor een 3-in-1 betaalterminal waarmee ze ook bestellingen kunnen verwerken.

Nieuwe kassa voor Soepbar Kroeton

Nieuwe kassa voor Soepbar Kroeton

Soepbar Kroeton uit Torhout bestelde onlangs een nieuwe kassa bij cloudkassa.be. Hun oud systeem was dringend aan vervanging toe en een kassa met meer mogelijkheden was ook een noodzaak geworden. Er was ook een behoefte aan een ingebouwde facturatie mogelijkheid en een voorziening om op afstand de gegevens te kunnen raadplegen en wijzigen.

Wi-Fi setup Restaurant Hotel Internos

Wi-Fi setup Restaurant Hotel Internos

Professionele Wi-Fi 6 installatie voor Restaurant Hotel Internos, De HaanKlant profiel Uitbating: Restaurant Hotel Internos Locatie: De Haan, België Sector: Horeca Capaciteit:  24 tafels en 18 kamersToegepaste producten Er werd geopteerd om netwerken producten uit de...

Nieuw kassasysteem voor Restaurant B’thoven

Nieuw kassasysteem voor Restaurant B’thoven

De gekende zaak Fonduehuis B'thoven, gelegen in de Onze-Lieve-Vrouwstraat 8 te Kortrijk was aan een nieuwe kassa toe. Er werd geopteerd om met cloudkassa.be in zee te gaan.De oude kassa gaf problemen, dus de nieuwe installatie moest zo snel mogelijk gebeuren, enkele...