Starten met een kassa in uw nieuwe zaak

door | 07/08/2021 | Algemeen, Retail | 0 Reacties

Uiteindelijk is er het er toch van gekomen, u heeft beslist om te starten met een eigen zaak. Misschien start u binnenkort met een horecazaak zoals een restaurant, bistro, koffiebar,  broodjeszaak of crèmerie? Of eerder een retail shop in textiel of detailhandel, bakkerij, chocolaterie of snoepwinkel?
De doelstelling blijft hetzelfde, u wil snel en duidelijk een kasticket kunnen opmaken. De ingevoerde gegevens worden steeds bijgehouden, zodat er ook een rapportage mogelijk is. Het werken moet vlot verlopen, het gebruik van een kassa moet een meerwaarde voor de werking van de zaak zijn, geen last.

Een goede keuze maken is niet eenvoudig. Er moet een selectie gemaakt wordt uit diverse kassa toestellen en de bijhorende software.

Hardware

De huidige generatie tablets en smartphones zijn in veel gevallen perfect geschikt om als kassa te gebruiken. Maar toestellen die specifiek als kassa ontworpen werden, zijn meestal wel robuuster uitgevoerd en beter geschikt voor jarenlang zorgeloos gebruik. Een kassa is meestal permanent ingeschakeld en wordt intensief gebruikt.

Kassa’s met een touchscreen zijn standaard geworden, ze bieden een intuïtieve en snelle manier van werken.

Mobiele kassa’s zijn in de horeca bijna een must geworden. Er valt heel wat tijdswinst te
realiseren als een bestelling direct aan tafel kan ingegeven worden.
Denk dan meteen ook aan de Wi-Fi in de zaak, deze wordt het best gescheiden van de Wi-Fi die door klanten gebruikt wordt.

Verder zal er ook nog printer en bij retail, allicht ook nog een barcode scanner of weegschaal vereist zijn.

Software

Zonder software kan geen enkele kassa operationeel zijn. De laatste jaren is cloud software enorm in opmars. Er word gewerkt met een maandelijks kost zodat de investering beperkt blijft en de software steeds actueel is. Bij onze cloudkassa kan er ook vanop afstand ingelogd worden vanop het even welk toestel van zodra er een browser en internet lijn aanwezig is. Dat heeft heel veel voordelen wat meteen ook het succes van een kassa met cloud software verklaart.

Installatie en Support

Een goede start is heel belangrijk. Bij cloudkassa.be zorgen voor een goede begeleiding, een goed werkende installatie en software die volledig is afgestemd op u manier van werken.
Zit u dan al eens met vraag of met een probleem dan is het belangrijk om te kunnen terugvallen op een goed ingerichte supportdienst die ook bereikbaar tijdens uw openingsuren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende artikels uit dezelfde categorie kunnen u mogelijks ook interesseren:

Horecabeurs Bredene 2024

Horecabeurs Bredene 2024

Ter gelegenheid van Horecabeurs Bredene 2024 hebben we bij cloudkassa.be een heel mooie Kassa Startset voor € 690, in de aanbieding staan.
Bekijk deze aanbieding of maak een afspraak voor een persoonlijke offerte of demonstratie.
Deze actie blijft beschikbaar tot 28/02/24.

Overstappen naar een nieuw kassasysteem

Overstappen naar een nieuw kassasysteem

Op een zeker moment vraagt u zich af, als uw huidig kassasysteem wel nog volstaat? Misschien bent u niet meer tevreden over uw bestaand kassasysteem.
Mogelijks is uw zaak de voorbije jaren flink geëvolueerd, of is de manier van werken niet meer zoals voorheen? Bekijk zeker ons stappenplan, hoe we te werk gaan voor een vlotte overstap.

Welke POS past best bij uw zaak?

Welke POS past best bij uw zaak?

Om te beginnen, wat betekent dat precies POS? De afkorting POS, staat voor Point Of Sale, of vrij vertaald als verkooppunt. De plek waar de rekening gemaakt wordt en waar u als klant betaald vooraleer u de zaak verlaat. Een POS is dus een kassasysteem die toegepast...

Horeca Expo 2023, Kassa Start Set

Horeca Expo 2023, Kassa Start Set

U kon er ons volledig ECO SYSTEEM in actie zien, met alle facetten van een hedendaagse kassa. Was u er niet bij? Geen nood, maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.
Voor deze gelegenheid hebben we nog tot 15/12/23, samen met onze leveranciers, een heel mooie actie opgesteld. Bekijk onze cloudkassa Startset…

Betaalterminals, vermijd een vendor lock-in!

Betaalterminals, vermijd een vendor lock-in!

Elektronische betalingen zijn niet meer weg te denken, iedere zaak is ook verplicht om het aan te bieden. Een belangrijk gegeven hierbij is dat de transactiekosten niet onnodig oplopen en dat u zelf kan beslissen welke terminal u gebruikt.

De Broodmand mobiele kassa

De Broodmand mobiele kassa

Met aankomend terras-seizoen in zicht, besliste De Broodmand uit Westende onlangs om ook een mobiele kassa in te zetten voor het gebruik op hun terras. Ze kozen voor een 3-in-1 betaalterminal waarmee ze ook bestellingen kunnen verwerken.

Kassa Premium Support

Kassa Premium Support

Problemen met uw kassa zijn nooit aangenaam en komen altijd op het verkeerde moment. Bij cloudkassa.be bieden we onze klanten een prefecte service. Onze Premium support overeenkomst houdt met alles rekening, desgewenst kan u dag en nacht iemand bereiken die op de hoogte is van uw installatie. Een defect tijdens een druk weekend kan flinke gevolgen hebben, bekijk hoe wij dit aanpakken.

Tot 800 euro voordeel per trimester per werknemer

Tot 800 euro voordeel per trimester per werknemer

Sedert 1 januari 2014 kan er een korting bekomen worden van € 500 per kwartaal op de patronale bijdragen van maximaal 5 vaste, voltijdse werknemers. Deze korting wordt zelfs € 800 als de werknemer nog geen 26 jaar is!Regelmatig ontmoeten we horeca uitbaters die niet...

Horeca Beurs Bredene

Horeca Beurs Bredene

De Belgische kust heeft tal van horecazaken, maar ook zijn jaarlijkse horeca beurs. Deze beurs vindt plaats te Bredene in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys.Traditioneel kan u als bezoeker er de laatste trends en evoluties ontdekken met betrekking tot de...

Uw zaak in de Gault & Millau gids?

Uw zaak in de Gault & Millau gids?

Traditioneel wordt in het najaar tijdens Horeca Expo Gent de nieuwe Gault & Millau gids voorgesteld. De laatste 2 jaar werd dit onder invloed van Covid maatregelen, echter herleid tot een digitale voorstelling.Deze papieren horeca gids, met een oplage van zo'n...