Horeca Beurs Bredene

door | 24/01/2022 | Algemeen, Horeca | 0 Reacties

De Belgische kust heeft tal van horecazaken, maar ook zijn jaarlijkse horeca beurs. Deze beurs vindt plaats te Bredene in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys.
Traditioneel kan u als bezoeker er de laatste trends en evoluties ontdekken met betrekking tot de horecasector.

In 2022 gaat de Horeca Beurs Bredene niet traditioneel door in de maand februari, maar werd er beslist om deze te verplaatsen naar april. Van 25/4 tot 28/4 is iedereen welkom te Bredene.

Ongetwijfeld zal u op de Horeca Beurs inspiratie opgedaan hebben of nieuwe producten ontdekt hebben. Mogelijks gaat u te starten met een nieuwe horeca zaak?
Of denkt om uw oud kassasysteem nu toch eens te vernieuwen zodat er ook met mobiele wifi terminals kan gewerkt worden?
Dan moet u zeker ons cloudkassa systeem eens in detail bekijken. De mogelijkheden van dit cloud gebaseerd kassasysteem zijn zeer uitgebreid en toch is het gebruik ervan eenvoudig. Nieuwe werknemers kunnen er zo mee aan slag. Een prijsaanpassing op nieuw product aanmaken is snel uitgevoerd.
Meerdere toestellen zowel vast als mobiel zijn mogelijk. Meerdere printers kunnen met de standaard software gebruikt worden zonder meerprijs.
Benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen van onze cloudkassa? Vraag dan zeker een online demonstratie of een speciale horecabeurs-offerte.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende artikels uit dezelfde categorie kunnen u mogelijks ook interesseren:

Blackbox FDM met VSC kaart

Blackbox FDM met VSC kaart

De blackbox (FDM) moet bij aanvang voorzien worden van een VSC (Vat Signing Card), vooraleer die kan gebruikt worden.De VSC wordt aangevraagd via de website van de overheid. Dit kan u zelf doen of overlaten aan de installateur van de kassa. Hou er rekening dat het wel...

Einde verlaagde btw-tarieven horeca

Einde verlaagde btw-tarieven horeca

Van 8 mei tot en met 30 september 2021 werden de btw-tarieven in de horecasector verlaagd. Zoals aangekondigd in verschillende media werd deze verlaging niet meer verlengd. De btw-tarieven zijn vanaf 1 oktober opnieuw de volgende: De restaurant-en cateringdiensten...

Het belang van een goede wijnkaart in uw restaurant

Het belang van een goede wijnkaart in uw restaurant

Bij een restaurant bezoek wordt er vaak ook een bijpassend wijntje besteld, hetzij per glas of per fles. Na het aperitief wordt al snel de wijnkaart bekeken, de ene zaak bij andere besteed daar al wat meer aandacht aan maar het spreekt voor zich dat een mooi...

Starten met een kassa in uw nieuwe zaak

Starten met een kassa in uw nieuwe zaak

Uiteindelijk is er het er toch van gekomen, u heeft beslist om te starten met een eigen zaak. Misschien start u binnenkort met een horecazaak zoals een restaurant, bistro, koffiebar,  broodjeszaak of crèmerie? Of eerder een retail shop in textiel of detailhandel,...

Kassa broodjes zaak met weborders

Kassa broodjes zaak met weborders

Onlangs hebben we een cloudkassa geïnstalleerd in de gekende zaak De Broodmand te Westende, A. Meynneplein 3. Dankzij de compacte kassa gebasserd op een iPad kunnen de bestelling nu vlot verwerkt worden. De iPad werd in een solide metalen steun gemonteerd en er is ook...

Cloudkassa in een pop-up of beachbar

Cloudkassa in een pop-up of beachbar

Met de zomer in aantocht komen de pop-up's ook weer tevoorschijn. Zowat elke kustgemeente heeft concessies ter beschikking voor het uitbaten van een beachbar of strandbar. Maar het is niet alleen aan de kust dat er in de zomer pop-up's verschijnen, langs menig...